امکانش هست بتونیم کارت معافیتش رو باطل کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۲ #14039186

سلام برادر بزرگ بنده چند سال پیش از طریق پدرم معافیت کفالت گرفته و بعد از اخذ کارت معافیت از پدر مریضم نگهداری نمیکنه و حتی اونو از خونه بیرون کرده (پدر بنده دچاره ضایعه نخاعی و دارای معلولیت شدید هست )

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دارند خود ایشالااا باید اعلام امادگی کنند برای خدمت و شما میتوانید اعلام کنید به نظام وظیفه با مستندات که دارید که ایشان از پدر نگه داری نمیکنند

با سلام بعید بنظر میرسد کاری بتوانید انجام دهید ولی به نظام وظیفه اطلاع رسانی شاید رسیدگی شود

باسلام
نمی توان کارت معافیت را ابطال نمود مگر جعلی بوده یا اگر از لحاظ پزشکی شخصی معاف شده و خلاف آن اثبات شود امکان ابطال آن وجود دارد .
بهتر است برای پاسخ بهتر به سازمان نظام وظیفه مراجعه نمائید.

خیربه این دلیل امکان ابطال کارت معافیت وجود ندارد

با درود خیر امکان‌ پذیر نیست

درود بر شما، با این دلیل خیر، چنین چیزی امکان ندارد.

خیر . بعد از صدور معافیت امکان ابطال وجود ندارد .