چطور شده که ایشون از من شکایت کردن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #13812472

درود
بنده ۲ سال پیش یک مورد سرقت موتور سیکلت انجام دادم، و بعد طی مراحل دادگاه های متعدد،بازداشت بیش از یک ماه از اگاهی ازاد شدم، تا اینکه ابلاغیه برام صادر شد جهت رای اخر دادگاه،چون سوےپیشنه نداشتم و رضایت شاکی رو اخذ کرده بودم و توضیحاتی مبنی بر دلیل سرقت موتور را دادم،قاضی محترم حبس بنده رو تعلیق اعلام کردن.این ها رو گفتم که زمینه عرض اصلی رو مهیا کنم
بنده کارهای فنی به صورت حرفه ای انجام میدم در یک کافه رستوران تازه تاسیس شده مشغول به کار شدم به صورت کاملا اتفاقی،و بنده از کار برق و چوبی،جوشکاری و مبل سازی و غیره انجام دادم،یکی از شراکا کافه جوانی ۲۵ ساله است که یک موتور دارد،و چون من ادم معاشرتی و خوش برخوردی هستم،با همه سریع دوست میشوم و دوستانه رفتار میکنم،تا اینکه فردی که ذکر کردم پیشنهادی مطرح کرد که موتور سیکلتم باید سرویس شود و کسی رو میشناسی انجام بده؟ من هم در جواب گفتم هر کاری داشته باشه برات انجام میدم، اضافه کنم که بنده در مبکانیکی موتور و ماشین مدرک بین المللی دارم.در طی این حدودا یک ماهی که من کارهای سفارشیشون رو انجام میدم، مطلعه شدم که فرد نامبرده وسیله نقلیه خود را بدون هیچ قفلی در یک محل تاریک و ولی پر رفت و امد قرار میدهد، بنده بدون هیچ حرفی از قبل یک قفل به صورت کادو براش اوردم و گفتم تروخدا قفل کن موتورتو میدزدن، گرونه، و از این نصیحت ها. ولی ایشون کم کاری میکردن و از قفلی که من بهشون داده بودم استفاده نمیکردن و موتور را بدون هیچ قفلی رها میکردن، تا اینکه هفته پیش بود فکر میکنم ساعت بین ۱۱ تا ۱۲ شب موتور ایشون رو سرقت میکنن،لازم به ذکر هست که بنده در این زمان در محل کار ایشون بوده و دوربین مدار بسته ثبت کرده و شاهدانی هم تایید میکنم حضور بنده رو اونجا و حتی خوده شاکی هم پیش من بوده،بعد از اطلاع از سرقت متوجه شدیم که دوربین مدار بسته مغازه ای کل ماجرا سرقت و چهره سارق رو ضبط کرده.
از حضورتون تمنا دارم که راهنمایی و هدایت کنید بنده رو در طی مراحل دادگاه
سپاس

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
متاسفانه به دلیل سابقه قبلی شما و نیز اصرار شما برای قفل و زنجیر موتور ،ایشان را به شک انداخته که امکان همکاری شما با سارق بوده که در صورت عدن اثبات این امر میتوانید از شاکی اعاده حیثیت نمایید