نحوه شکایت از کسی برای عدم پرداخت بدهی چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۴ #13662081

سلام.
از یکی طلب داشتم سفته های مربوط به طلبم را اجرا گذاشتم طرف با ارائه مدرک بابت قرارداد یک موضوع دیگه دیگه ادعا کرد سفته ها ضمانت بوده و دو بار کیفری و حقوقی ازم شکایت اما موفق نشد حالا من کل طلبم را هزینه وکیل بابت ۲ پرونده کردم از چه راهی میشه از طرف شکایت کرد به حقم برسم.کیفری یا جقوقی؟

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه را به انضمام خسارات تقدیم دادگاه نمایید

سلام
دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید با جبران کلیه خسارات دادرسی

همان پرونده مطالبه سفته رو پیگیری کنید و در صورتی که مبنای حقوقی صحیحی برای مطالبه تتمه خسارت باقی مانده است میتوانید مطالبه خسارات رو بکنید ولی حق الوکاله وکیل رو به اون میزانی که خرج کردید نمیتونید از طرفتون مطالبه کنید.

سلام.میبایست نسبت به ارایه ی دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه خسارات در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با سلام و احترام
مخاطب گرامی شما باید دادخواست مطالبه وجه به انضمام کلیه خسارات و هزینه‌های دادرسی دهید در دادخواست خسارت تاخیر تادیه را نیز مطالبه کنید
تامین خواسته هم میتوانید بگیرید که از اموال خوانده تا صدور حکم توقیف کنید

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه حقوقی به انضمام جبران کلیه خسارات دادرسی را بدهید

با سلام.
به صورت حقوقی میتوانید مطالبه وجه بنمایید ضمن تامین خواسته بدوا اموال و حساب های نامبرده را توقیف تا پس از قطعیت رای نسبت به وصول و اجرای حکم اقدام نمایید