نحوه شکایت از مشاور قبل از طلاق، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۳۳ #13635748

سلام به حقوق دانان عزیز سایت
همسر دوستم بدلیل عدم تمکین و پرونده سازی علیه شوهرش که دست بزن داره رفته درخواست طلاق داده بعد نامه از دادگاه میگیره میبره بهزیستی جهت مشاوره جهت سازش طبق موازین قانونی و شرعی از طلاق، کلاس از مشاوره از دوست ما درخواست میکند که بیاد مشاوره مگر نه براش بد میشه؟ خلاصه دوست ما میبره ولی مشاوره ایشون رو تشویق میکنه که زنش رو طلاق بده و میگه اظهارات دروغ هست، خلاصه همه جور به این دوست ما اذیت میکنه و هیچ مشاوره ای جهت سازش انجام نمیشه. مشاور با دوستم تنها توی اتاق بودن کسی هم شاهد نداره میتونه مشاور هم بگه من مشاورش کردم به سازش تنها چیزی که داره صوت مشاوره هست، چکار کنه که از ایشون شکایت کنه؟
من گفتم بازرسی کل کشور شکایت کنه اونم شکایت بهزیستی جهت معرفی این مشاور، اما نمیدونم ضبط مکالمه اون مشاور جرم باشه براش دردسر بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم نیست ولی میتواند تخلف را به بازرسی اعلام نماید

با سلام . امر انجام شده جرم نیست.