مادرم بدون مشخص کردن سهم من فرزند تمام پول زمین را برد، چطور میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #13630167

سلام.
مادر که صیغه ی پدرم بوده و بعد از فوت پدرم که زمینی داشت فروختیم و مادرم بدون مشخص کردن سهم من فرزند تمام پول زمین را برد و برای خودش خانه خرید و من رو ول کرد
حالا مدرکی هم ندارم .چطور میتونم شکایت کنم؟ میشه از دادگاه خواست که قسم خورد؟ که ارث پدری من است و شکایت کرد؟ روالش چگونه است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله انجام گرفته فضولی محسوب می شود و می توانید تقاضای ابطال آنرا بنمایید

میتوانید نسبت به فروش, سهم تان شکایت نمایید وسهم خودرا مطالبه کنید ضمنا قرارداد فروش و مباغی که بحساب, ایشان واریزشده بهترین مدرک است

سلام
اگر زمینی که مادرتان فروخته در مالکیت پدرتان بوده است شما از آن ارث می برده اید و به اندازه سهم الارث خود مالکیت داشته‌اید و بنابراین فروش سهم شما معامله فضولی و فروش مال غیر است و می توانید برای ابطال معامله مذکور دعوای حقوقی اقامه نمائید یا می توانید فروش مادرتان را نسبت به سهم خود تایید کنید و پول سهم خود را مطالبه کنید.