زوجه باکره نیست، آیا بعد از جدایی حذف نام او از شناسنامه ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۵ #13624454

سلام
وقت بخیر
قصد ازدواج دایم با دختری غیر باکره رو دارم.
آیا در صورتی که رابطه جنسی نداشته باشیم در طی مدت عقد و بنا به مصلحتی جدا بشیم، امکان پاک کردن اسامی طرفین از شناسنامه هست؟
با توجه به این که باکره نیستن و بعدا بهر عنوان مدخوله حساب میشن قضیه پاک کردن مقدر هست؟
علت جدایی مصلحتی دریافت سهم الارث دختر از طرف برادرانش منوط به عقد دایمی شده.
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر پاک نمی شود

بعداز عقد و ثبت در شناسنامه طرفین پاک نمی شود مگر هرکدام از طرفین مجدد با شخص دیگری ازداواج بکنند

با سلام حدمت شما بزرگوار
عنایت گردد که تا زمانی که زوجه در عقد است نمی توان پاک کرد مگر اینکه طلاق بگیرد و دوباره ازدواج دائم نماید که می توان پاک کرد.

باسلام
حذف نام از شناسنامه برای هیچکدام از طرفین میسر نیست مگر در زمان ازدواج مجدد که با اطلاع همسر جدید صورت میپذیرد

بعد ازدواج مجدد امکانش هست

سلام فقط در صورتی که باکره باشند

دریافت سهم الارث ایشان ارتباطی با برادرانش ندارد و دادگاه این سهم را به ایشان میدهد .