لطفا توضیح واضح درمورد رای دادگاه ارائه فرمایید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #13356468

رای دادگاه
در خصوص اتهام آزاد با قرار تامین کیفری دائر بر ایراد صدمه بدنی
غیر عمدی در نتیجه بی احتیاطی در امر رانندگی،با عنایت به شکایت شاکی ،گواهی
های پزشکی قانونی، گزارش مرجع انتظامی،تحقیقات بعمل آمده، نظریه افسر کاردان فنی که مصون از اعتراض
مانده است،کیفرخواست دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اظهارات متهم در مرحله/ مراحل تحقیقات مقدماتی ورسیدگی
ومویدا به سایر قرائن و امارات بشرح منعکس در پرونده بزه انتسابی محرز و مسلم تشخیص،دادگاه مستندا به
مواد ۴۸۸،۴۴۸،۵۵۹،۴۴۹،۷۰۹،۷۱۰،۷۱۴ همگی از قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۷۱۷ قانون مجازات
۵ صدم دیه کامل بابت جرح / اسلامی کتاب پنجم تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵ نامبرده را به پرداخت ۵
دامیه کف دست راست، کف دست چپ، مچ دست راست و حارصه ارنج چپ و راست و پشت دست راست و قدام زانوی
چپ و روی پای چپ، ۱۸ صدم از یک سی ام دیه بابت جرح دامیه بند انتهایی انگشت سوم دست راست و دوم و سوم دست
چپ و انتهایی انگشتان شست، اشاره،چهارم و کوچک دست راست و بند میانی انگشت کوچک دست چپ و بند انتهایی
۱ هزارم دیه بابت کبودی ران راست بابت / انگشت چهارم دست چپ و جرح دامیه بند میانی انگشت چهارم دست چپ و ۵
جنبه خصوصی جرم ظرف دوسال از تاریخ وقوع بزه در حق شاکی واز حیث جنبه عمومی بزه ارتکابی به تحمل ۲ ماه
حبس تعزیری درجه ۷ محکوم می نماید.لیکن دادگاه در اجرای مواد ۶۴،۶۸،۷۰،۸۳ و ۸۶ همگی از قانون مجازات اسلامی
مصوب ۱۳۹۲ ضمن تبدیل وتعیین کیفرجزای نقدی بعنوان مجازات جایگزین حبس ،توجها به وجود جهات وکیفیات مخففه
از قبیل وضعیت اجتماعی و شخصیت متهم در راستای مواد ۱۹،۳۷ وبند ث ماده ۳۸ همان قانون، مشارالیه را به پرداخت
مبلغ ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم می نماید که در صورت عجز محکوم علیه از پرداخت آن، مجازات
اولیه (حبس)اجرا می گردد. رای اصداری غیابی ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی در این مرجع و سپس
ظرف بیست روز از انقضای مدت فوق الذکر قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان تهران می باشد.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروده بر شما
از جنبه خصوصی جرم غیرعمدی دیه معادل ۱۵میلیون و ۳۹۰ هزار تومان درحق مصدوم ثابت شده است وی باید ظرف دوسال از وقوع سانحه به ایشان پرداخت شود و از جنبه عمومی جرم راننده مقصر ۲ به ماه حبس تعزیری محکوم شده است .لکن در صورت پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۱میلیون تومان در حساب دادگستری به جای حبس جایگزین میشود

۲۰ روز مهلت واخواهی وپس ارآن ۲۰ روز مهلت تجدید نظرخواهی دارد