آیا اعضای خانواده من برای شهادت کافی است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۵ #13318703

سلام ۹ ماه هست همسرم از خانه رفته و به زندگی و خانه برنمیگردد.من شکایت عدم تمکین کردم و قرار شاهد ببرم آیا اعضای خانواده من برای شهادت کافی است که زوجه به زندگی بر نمیگردد یا باید فامیل و آشنا ببرم سوال بعدیم اینه من باید منتظرم رای تمکین باشم بعد دادخواست ازدواج مجدد بدم یا الان طی شکایت عدم تمکین میتونم درخواست ازدواج مجدد بدم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حتی بر فرض وجود شاهد درصورتیکه زوجه در دادگاه تمکین حاضر به ادامه زندگی گردد حکم تمکین صادر نمی گردد .
در مورد ازدواج مجدد تا زمانیکه حکم تمکین قطعی نگردد نمی توانید اقدام نمایید .

شهادت اقوام از نظر قانون بلامانع است

سلام شاهدین از اعصای خانواده بلامانع میباشند لذا باید رای تمکین به نفع شما صادر شود موفق باشید.

با سلام
منعی در خصوص شهادت خانواده وجود ندارد.
دادخواست ازدواج مجدد منوط به قطعیت رای الزام به تمکین و عدم تمکین زوجه می باشد .

درود
بله اقوام می توانند شاهد باشند خیر پس از اثبات نشوز زوجه می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

باسلام
بله شهادت اقوام نزدیک مانع قانونی ندارد ومیتوانند شهادت دهند
وشما بعداز صدور رای تمکین ودرصورت عدم تمکین میتوانید دادخواست ازدواج مجدد دهید

باسلام
ارسال اظهار نامه به طرفیت ایشان مبنی بر بازگشت به منزل مشترک و تمکین از شما کفایت می کند چنانچه دادخواست به دادگاه ارسال نموده اید آن اظهارنامه خود یک دلیل است و خانواده نیز می توانند شهادت بر این موضوع دهند. تا صدور رای باید صبر کنید و چنانچه زوجه ناشزه باشد می توانید چنین درخواستی نیز داشته باشید.