هشت ماه حبس تعزیری و بیست ضربه شلاق باعث محرویمت از آزمون وکالت می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۸ #13198789

با سلام و وقت بخیر
آیا محکومیت به ۸ ماه حبس تعزیری و ۲۰ ضربه شلاق
باعث محرومیت از پذیرش شغل وکالت از طریق ازمون میشود ؟آیا مطلقا دیگر نمیشود از طریق آزمون پذیرش شد
اگر محرومیت اجتماعی کانون طبق قانون مجازات یا اینکه قانون خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به موجب ماده 19 قانون مجازات اسلامی مجازات مورد سوال درجه شش می باشد و به نظر می رسد که جرم نیز از جرایم عمدی باشد لذا با فرض عمدی بودن جرم پاسخ ارائه می گردد:
به موجب ماده 25 قانون مجازات اسلامی ، محرومیت از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی برای جرایم تا درجه 5 پیش بینی شده و بنا به تبصره 1 ماده 25 در جرایم درجه 6و7و8 مراتب در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لکن در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی شود
پس با توجه به بند ح ماده 26 و تبصره2 همین ماده مشکلی برای شما نیست و می توانید در آزمون شرکت کنید