نحوه شکایت و حبس برای ضرب‌وجرح منجر به بخیه سر

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۴ #13171573

سلام و عرض ادب، ما یک فریز صنعتی گرفتیم و از ریشه خراب درآمد. پدر بنده رفته مغازه حرف بزنه، صبحت تند پیش میره، با جسم سخت آهگی بهش حمله می‌کنند، مجروح میشه و سرش ۶ تا بخیه می‌خوره. چجوری باید این‌هارو زندان انداخت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سریعا به کلانتری مراجعه و شکایت خود را مطرح و ادله خود را ارائه نمایید تا شما را برای معاینه به پزشکی قانونی معرفی نمایند و پرونده تشکیل و در نهایت به دادسرا ارسال شود .

سلام برای حبس میزان دیه، سابقه کیفری طرف مقابل و... اهمیت دارد و در اختیار دادگاه است

با سلام می‌بایست فورابا ۱۱۰ تماس بگیرید صورتجلسه نمایید و اقدام به شکایت کنید

درود.باید به جرم ایراد ضرب و جرح عمدی شکایت مطرح کرد.

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند، بدوا پدر شما می بایست در محل وقوع بزه با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و امر مزبور توسط ضابطان محترم دادگستری صورتجلسه می گردید، امید که این امر تحقق یافته باشد، بعد به طرفیت ضاربین شکایت ضرب و جرح عمدی را مطرح می نمودند ناگفته نماند همان روز از طریق مرجع انتظامی یا قاضی کشیک محترم تقاضای معرفی به پزشکی قانونی را داشتند و پس از بررسی و تحقیقات و با مداقه در نظریه پزشکی قانونی و شدت جراحات دادگاه اقدام به صدور حکم شایسته می نماید ، اینکه آیا می توان ضاربین را به جرم ضرب و جرح به حبس محکوم نمود ، تصمیم گیری در این خصوص وفق قانون با مرجع قضایی می باشد .

موفق و موید باشید.

سلام
شکایت باید ضرب و جرح عمدی و اخلال در نظم عموی را مطرح کنید

با سلام
پدر گرامیتان بایستی علیه ضارب، تحت عنوان ایراد ضرب و جرح عمدی اقدام به شکایت نمایند.