طرفی که وکالت داده رو نمی تونم پیدا کنم چه راهی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #13155623

سلام خسته نباشید من یک خودرویی رو خریداری کردم به صورت وکالت فروش متاسفانه زمان وکالتم تموم شده و طرفی مه وکالت داده به من رو نمی تونم پیدا کنم چه راهی برای این هست

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست الزام به انتقال رسمی اتومبیل علیه فروشنده و مالک رسمی آن اقامه کنید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود و اگر آدرس فروشنده را نمی دانید باید ایشان را مجهول المکان اعلام کنید تا از طریق آگهی در روزنامه دعوت شوند ضمنا ممکن است ثبت نام ثناشته باشند که در این صورت مشکلی از جهت آدرس ندارید

سلام شما میتوانید از طریق دادن طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دادگاه اقدام کنید که در صورت مجهول المکان بودن از طریق درج در روزنامه اقدام می شود