پلیس فتا من رو مجرم شناخته حسابم رو مسدود کردن؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۳ #12982802

بنده سیستم صوتی ماشینم رو به توسط یه واسطه فروختم در ابتدا یه مبلغی به عنوان بیعانه برای من زدن مابغی رو طی ۴.۵ساعت که گذشت ریختن الان پلیس فتا من رو مجرم شناخته حسابم رو مسدود کردن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پیگیری کنید و تمام مدارک خود از جمله چتها و پیامکها ،تماسها و ... را هم بعنوان دلایل خود ارائه دهید .احتمالا خریدار واریزی را با حسابی مشکل دار انجام داده و به همین خاطر حساب شما مسدود شده است .

با سلام
طبق فرمایش شما ، حتما از یک حساب هک شده برای شما مبلغ واریز شده به همین جهت حساب شما مسدود شده است لذا بایستی برای اثبات حقانیت خود دلایل و مدارکی ارایه نمایید

با سلام با مدارکی چون چت و ...بایستی بتوانید عدم سونیت خویش را ثابت کنید

با عرض سلام و ادب
با توجه به تجربه شخصی من در چنین پرونده هایی عمدتا پول واریز شده به حساب شما از حسابی غیر شخص خریدار واریز شده و اون پول مشکل دار بوده است
مثلا در یکی از پرونده ها در ازای خرید لیر در میدان فردوسی از دست فروشی پولی به حساب موکل آمده بود که بعدتر مشخص شد پول از حساب شخصی که از طریق هک کردن کارت افراد پول بدست آورده است ، به حساب ایشان واریز شده.
نتیجتا حتما پیگیری نموده و تمام پیامک ها تماس ها و شاهدین خود را آماده نمایید

باسلتم. عدم سوء نیت خودرا بوسیله شاهد، یا قراردی اگر داریدثابت کتید

سلام

احتمالا از حساب شخصی غیر از خریدار واقعی پول به حساب شما واریز شده و پیرو شکایت ایشان حساب‌های شما مسدود شده است

باسلام به استناد مدارک موجود مانند تماس چت پیام بیگناهی و عدم سوءنیت خود را اثبات نمایید