آیا درخواست مجدد گواهی عدم امکان سازش نیازمند کلاس رفتن دوباره دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰ #12918836

با سلام و عرض ادب؛
اینجانب زوج هستم که در اواخر سال ۹۷ بدلیل درخواست صدور عدم گواهی سازش مجبور به شرکت در کلاس‌های مشاوره تا ۵ جلسه شدم تا بعد از آن با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بتوانم دادخواست ارائه دهم که در جلسه دوم رسیدگی دادگاه از طلاق یک‌ طرفه انصراف دادم. حال با توجه به مستندات جدید و احتمال امکان طلاق زوجه می‌خواهم مجددا درخواست گواهی عدم امکان سازش جهت طلاق یک‌ طرفه بدهم. آیا مجددا بایستی کلاس مشاوره بروم یا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی این امکان مهیا است؟

با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت در کلاسهای مشاوره و اخذ گواهی مربوط تنها مربوط به طلاقهای توافقی بوده و برای درخواست های یک سویه زوج یا زوجه نیازی به شرکت در کلاس و اخذ گواهی نمی باشد.