آیا کفالت پدر با وجود داشتن 4 برادر ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۶۵ #12815

سلام
من متولد سال 66 فرزند نهم ، 4 برادر و پنج خواهر دارم که همگی ازدواج کردن ، پدرم نزدیک به 10 ، 15 سال که دیگه کار نمی کنه و حدود 7، 8 سال هست که اکثر خرج خانه با منه ، سال 89 من دچار مشکل کمر شدم ولی چون ترسیدم معافم نکنن خودم رو معرفی نکردم ، الان عقدم و پدر 73 سالم حدود 5 ، 6 ماه هست که دچار سرطان بدخیم حنجره شده و من از اون و مادر 63 سالم مراقبت می کنم ، برادرام و خواهرام مشکلات خودشون رو دارن و نمی تونن زیاد بهشون برسن ، درضمن من جوش کار هستم و خیلی زحمت کشیدم تا یه مقدار تو کارم پیشرفت کنم و بتونم خودم رو آب و گل در بیارم ، اگر برم سربازی کلی از کارم عقب می مونم و به پدر و مادر و همسرم سخت می گذره ، اگر هم نرم بازم تو زندگی دچار مشکل می شم ، به نظر شما من می تونم معافیت کفالت پدرم رو بگیرم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید میدانم که با داشتن 4 برادر کفالت پدرتان را به شما دهند ولی شما باید به قوانین نظام وظیفه مراجعه نمایید.
موفق باشید