شکایت نموده ام بابت توهین، این دو خانوم مجددا میتوانند شاهد بیاورند که ما توهین نکرده ایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #12794824

دو سال پیش همسر بنده فوت شدند، در مراسم خاکسپاری ایشان مادر و خواهر همسرم اقدام به فحاشی و.... نمودند، شکایت کردم، انها ۴ شاهد اوردند و شاهدان اعلام نمودند که بنده را اصلا در مراسم خاکسپاری رویت نکرده اند و هیچ دعوا و درگیری را مشاهده ننموده اند، لیکن با ارائه یک عکس از مراسم که من در ان حضور داشتم برای قاضی مسجل شد که شهادت این افراد بی اساس است و هر دو نفر را محکوم به حبس و شلاق تعلیقی نمود، همچنین این دو نفر در یک پرونده ی دیگر نیز به طرفیت بنده به اتهام توهین به حداکثر جریمه نقدی بابت توهین محکوم شده اند، مع الوصف از دو سال قبل این دو خانوم ( مادر و خواهر همسر مرحومم ) از تحویل دفترچه خدمات درمانی کارت مل و شناسنامه همسرم به من امتناع میکنند و علیرغم واسطه شدن تعدادی از اشنایان انها را به من نمیدهند که این امر برای من که کارمند هستم و می بایست در سیستم اداری خود اقداماتی را برای فوت همسرم با ارائه مدارک انجام بدهم مشکلاتی را بوجود اورده است.
در شهریور ماه امسال مادربزرگ بنده فوت شدند، بنده نیز از دو سه نفر خواهش کردم تا در پایان مراسم در گوشه ای حضور داشته باشند تا من مدارکم را شخصا از این دو خانوم مطالبه کنم که متاسفانه نه تنها مدارک را ندادند بلکه مورد توهین این دو خانوم قرار گرفتم البته دعوا و درگیری و سروصدایی بوجود نیامد و من وقتی الفاظ توهین امیز انها را شنیدم سریعا عقب نشینی کردم و کل ماجرا در حدود ۱۵ ثانیه بطول انجامید، حال بنده شکایت نموده ام بابت توهین، سوال من اینست که این دو خانوم مجددا میتوانند شاهد بیاورند که ما توهین نکرده ایم و....؟ مدارک و شهادت بی اثر شهود این دو خانوم در پرونده قبل چنانچه ضمیمه این پرونده شود تاثیری دارد یا خیر؟ بنده دو شاهد مرد دارم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، از آنجاییکه در شرایط فعلی جامعه و کم شدن تحمل افراد در ارتباطات باهم ،هر کلمه ایی ممکن است مصداق فحاشی باشد با این تفاسیر حق قانوتی هر فردی ست که نسبت به توهین به خود در دادگاه اقامه دعوا نموده و خواهان رسیدگی بشود و این با توجه به سابقه ایی که شما در این خصوص دارید میتوانید شکایت نموده و از حق خود دفاع نمایید.در مورد شناسنامه و مدارک شناسایی متوفی میتوانید از طریق اداره ثبت احوال شهر خود اقدام نمایید.