تا الان احضاریه یا چیزی از پلیس فتا به ما ندادن، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #12785666

ما از درگاه اینترنتی واسط مبلغی رو حدود چند ماه است درخواست دادیم بابت تسویه حساب و ... ولی چون یکسری مشکلات از قبیل کلاهبردار شدن شخص دیگری که از این سایت استفاده میکرده (به این دلیل که دستور فتاست) و به همین بهانه از پرداخت این وجه به ما سرباز میزنند، ایا همچین حقی دارند پلیس فتا پرونده ما رو زیرنظر داره ولی تا الان احظاریه یا چیزی از پلیس فتا به ما ندادن الان بدون حکم خاصی حق دارند ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
در صورت صحت موضوع پلیس فتا در صورت لزوم به صورت تلفنی به شما جهت حضور اطلاع خواهد داد در غیر این صورت بعد از ارجاع پرونده به شعبه رسیدگی کننده در دادسرا از طریق آن شعبه ابلاغیه الکترونیک به منظور حضور شما ارسال میگردد.