با بیرون کردن زوجه توسط زوج از خانه، برای گرفتن طلاق چه اقدامی باید انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۲ #12776343

خانه بیرون کند با بچه هایش و نه خرج انها را بدهد و بگوید طلاق هم نمیدهم و هر چند مدت یکبار زنگ بزند و حرفای ناخوشایندی به همسر خود بزند تکلیف این خانم و بچه هایش چه میشود چگونه میتواند طلاق خود را بگیرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر رعایست حسن ورفتار و معاشرت نماید و متعاقبا با استناد به اظهارنامه و شهادت شهود اقدام به طرح دعوا نماید
همچنین اگر زوج از پرداخت نفقه نیز امتناع می کند زوجه می تواند ضمن طرح دعوای کیفری اقدام به طرح دعوای مطالبه نفقه نیز بنماید
مضافا که زوه می تواند دعوا الزام به پرداخت اجرت المثل و مطالبه مهریه مطرح کنید
نهایتا عدم پرداخت نفقه و عدم رعایت حسن رفتار و معاشرت از مصادی عسروحرج بوده و زوجه امکان طرح دعوا با عنوان تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش را دارد