اگر برای بردن من اقدام نکرد، آیا شکایت ترک انفاق جواب میدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۵ #12747975

با سلام
همسرم گواهی نشوز گرفتن دو روز بعد من در اجرای احکام حاضر شدم و اعلام کردم که حاضر به برگشتم با همسرم تماس گرفتن گفتن فردا راس ساعت بیا دادگاه زنت رو ببر ایشون هم گفتن باشه ولی روز بعدش که من مراجعه کردم به دادگاه نیومد دوباره مدیر اجرای احکام تماس گرفتن جوابی نداد. من همون روز براش اظهارنامه فرستادم و تمام حرفامو گفتم و ازش خواستم طی ۴۸ ساعت پاسخ بده و اگر جواب نداد از طریق مراجع قضایی اقدام میکنم. حالا بنظر شما اگه جواب منطقی ندادن و منو نبرد سر خونه زندگی چه اقدامی بکنم ایا دادخواست شکایت ترک انفاق جواب میده؟
اگر بعد فرستادن چندین اظهار نامه رسمی دادخواست ترک انفاق کنم؟؟
به جایی میرسه بنظرتون که وقت بزارم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان اقامه شکایت ترک انفاق را دارید

میتوانید شکواییه ترک انفاق مطرح نمایید

سلام
شما میتوانید با تقدیم شکواییه ای علیه ایشان به عنوان ترک انفاق اقدام کنید قبل از آن درخواستی به قاضی اجرای احکام مربوطه ارائه نمایید که مراتب عدم پیگیری اجراییه از سوی ایشان تایید شود