منظور از تجدید وقت نظارت معرفی به پزشکی قانونی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۶ #12716348

سلام وقت بخیر، نامه صادره به شماره ...... مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ با موضوع «تعیین نوع بیماری» و گیرنده «اداره پزشکی قانونی شهرستان.... » ثبت گردید.
۲۴- در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ وقت رسیدگی به لحاظ معرفی به پزشکی قانونی تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ تغییر کرد. منظور از این عبارت چیست؟ ممنون.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، وقت نظارت دادگاه برای نظم بخشی به رسیدگی در پرونده است بنابراین همیشه دفتر دادگاه اقدام به تعیین وقت نظارت مینماید در این پرونده هم بدلیل عدم وصول نظریه پزشکی قانونی، این اتفاق افتاده است.

با سلام، رسیدگی به پرونده نیازمند نظریه پزشکی قانونی بوده و به علت نرسیدن نظریه به دادگاه وقت رسیدگی تجدید شده.

با سلام
به علت معرفی به پزشکی قانونی و لزوم وصول نظریه آن، وقت رسیدگی تجدید و به زمان دیگری موکول و فعلا وقت نظارت تعیین شده است.

با سلام
وقت نظارت ، بازه زمانی است که شعبه رسیدگی کننده جهت بررسی یا یا انجام سایر اقدامات لازم قانونی مانند پیگیری استعلامات تعیین مینماید و چنانچه در این بازه تعیین شده اقدامات لازم انجام یا تکمیل نشده باشد تجدید میگردد . ( این وقت با وقت رسیدگی که اصحاب دعوی برای دفاع یا اخذ توضیح دعوت میشوند متفاوت است ) .

سلام چون تصمیم گیری نهایی نیازمند رسیدن نتیجه پزشکی قانونی می‌باشد
با وصول نتیجه نظریه پزشکی قانونی رای و یا وقت رسیدگی مجدد صادر خواهد شد

وقت رسیدگی تا وصول نظریه پزشکی قانونی تجدید و به تاریخ دیگری محول شده است.

باسلام
کاربر گرامی تعیین وقت نظارت گاها در زمانی تعیین میگردد که پرونده مهدی رسیدگی یا صدور قرار یا رای نیست و نیاز به تکمیل شدن برخی موارد دارد که زمان و موعد ابلاغ جهت رسیدگی به وقت نظارت مبدل میگردد.