حکم تهدید و افشای اطلاعات شخصی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #12552702

با سلام خسته نباشید
شخصی بنده رو تهدید به افشای اطلاعات شخصی اعم از ادرس و عکس های شخصی که بنده ایشون نمیشناسم و حتی شماره ایشون رو هم نداشتم و عکساهای شخصی بنده در فضای مجازی هم نبوده.
میخواستم بدونم آیا ایشون میتونن به راحتی به اطلاعت شخصی فرد از طریق دفاتر پیشخوان دست پیدا کنند؟
و تهدیدات ایشون جرم محسوب میشود یا خیر؟
و نوشتن از طریق وکیل خود اطلاعات شخصی را فاش کرده و شکایت کرده!

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دسترسی ایشا نبه اطلاعات شخصی شما چنانچه واقعیت داشته باشد جرم مبوده و قابل پیگیری می باشد
اقدام ایشان به تهدید نیز دارای وصف کیفری بوده و قابل تعقیب است

سلام مجازات تهدید در ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی بیان شده است طبق این ماده کیفری و آیین دادرسی کیفری > تعزیرات و مجازات های بازدارنده > ‌فصل بیست و دوم - تهدید و اکراه (مواد ۶۶۸ و ۶۶۹)
‌ماده ۶۶۹ - هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، ‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.