طلاق از همسر معتاد چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۲ #12474159

همسرم بعد از ازدواج به خواست خودش از شغلی که داشت آمد بیرون و الان دو سال است که بیکار است و خرج خوراک را پدرش میدهد ولی خرج لباس و دیگر موارد را نمیدهد و همچنین اعتیاد دارد و نمیخواهد ترک کند چگونه طلاق بگیرم و آیا حضانت فرزند به من داده میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در خصوص طلاقتان شما باید در دلایل خود برای طلاق ادعا کنید همسرتان اعتیاد دارد که پس از انجام آزمایش و اثبات اعتیاد ایشان حق طلاق دارید و در خصوص حضانت نیز در خواست سلب حضانت از شوهرتان میدهید و در دلایل خود ذکر میکنید به دلیل اعتیاد اگر قاضی با توجه به شرایط احراز کند که پدر شایسته داشتن حضانت نیست این حق را از ایشان سلب میکند

میتوانید درخواست عسرو حرج نمایید،. و نیز درخواست طلاق به خاطر اعتیاد رو نیز داشته باشید اما درخواست اعتیاد باید مضرر بر خانواده اثبات گردد در دادگاه

یکی از موارد عسر و حرج که زن با استناد به آن میتواند تقاضای طلاق کند اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک آنها یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. (در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد.
و با شرایط مذکور حضانت فرزند بالای ۷ سال هم از زوج سلب خواهد شد

باسلام
ابتدا بایداثبات کنید اعتیاد زوج مضر به اساس زندگی خانوادگی است وسپس درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج کنیددرصورت اثبات التیاد مضروعسروحرج دادگاه دادگاه حکم به طلاق می داد

دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد مطرح نمایید
حضانت تا ۷ سال با مادر و در این حالت اگر بالای ۷ سال هم باشد بنظر حضانت به شما تعلق خواهد گرفت

میتوانی باستناد اعتیاد همسرتان تقاضای طلاق نمایید . با معرفی به پزشکی قانونی و تایید اعتیاد وی حکم طلاق صادر شده و حضانت فرزند نیز به شما تعلق خواهد گرفت .