با تهدید و زور متنی که خودش آماده کرده بود رو از من امضا و اثر انگشت گرفت، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #12462047

با سلام
یک سالن زیبایی قبل از انجام خدمات هزینه کار رو به من دو میلیون گفتن و بعد از انجام خدمات هزینه رو شش میلیون و خورده ای گفتن من از دادن همچین وجهی خودداری کردم مدیریت سالن به من گفت که سه تا راه داری یا باید وجه رو پرداخت کنی یا اینکه منو با ضرر رسوندن به موهام تهدید کردن یا اینکه متنی رو که خودشون دست نویس اماده کردن با تهدید و زور از من خواستن امضا کنم و اثر انگشت بزنم که با پرداخت مبلغ سه میلیون دویست به خانم فلان حق هیچ گونه شکایتی در مورد هزینه و سلامت موهام ندارم و هم چنین بعد از اینکه به زور اون میلغ رو از من گرفتن و با تهدید،، امضا و اثر انگشت گرفتن با پیامی از من خواستن که دوباره بهشون باید پول بدم عکس های من رو هم از طریق اینستا گرام به عنوان نمونه کار خودشون شر کردن و با وجود مخالفت من عکس ها رو برنداشتن زمانی هم توی سالن بودم با فحاشی و تهمت منو تحت فشار روانی قرار دارن میخواستم ببینم اگه من شکایتم رو ثبت کنم به نتیجه میرسه

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما را به اجبار و تهدید و نیز قرار دادن عکس شما در اینستاگرام بدون رضایت شما ، بایستی شکایت نمایید
هر چند مدارکی برای اثبات ندارید مگر قراردادن تصویر شما در اینستاگرام ، ولی با اظهارات طرف دعوی و تصویر شما در اینستاگرام حتما دادگاه پی به صحت یا سقم ادعای شما پی خواهد برد

با سلام
برای تمام مواردی که گفتید باید مستندات شما رویت شما و دقیق بدانیم که چه مدارکی دارید اما در مورد اشتراک گذاری عکس شما میتوانید شکوائیه تنظیم کنید و جرم می باشد