اگه به پزشکی قانونی برم نیاز به شناسنامه و احراز هویت هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰۳ #12439705

من ۲۰ سالمه و ۴ ماه دیه میرم توی ۲۱سالگی دیروز رفتم دکتر و دکتر بم گففت که ازاله صورت گرفته و یه نامه برام نوشت که برم پزشک قانونی و بم میگن که پزشک قانونی حتما باید یا پدرت بات بره یا مادر ولی من میترسم به خانوادم بگم میخاستم ببینم حتما باید یکی از والدینم بام باشه و اگ برم نیاز به شناسناما و احراز هویت هست؟ وایا مشخص میکنن که چه موقعه پردم پاره شده اخه به اون کسی که اینکارو بام کرد گفتم میگه من باور نمیکنمم که اینکارو کردم و باید بری پزشک قانونی که همه چیز رو مشخص میکنه

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احراز هویت ضروری است لذا نمی توانید شخص دیگری را بجای خود معرفی کنید.

اگر قصد شکایت ندارید به پزشکی قانونی مراجعه نکنید زیرا معمولا تشخیص داده نمیشود توسط چه شخصی ازاله بکارت انجام شده است.