اگر قاضی به نفع من رای رو صادر کنند میشه این درخواست رو کرد که چون من هیچ فعالیتی با نام خانوادگی جدید نداشتم؛ دیگه در صفحه‌ توضیحات چیزی ثبت نشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #12398222

با سلام. بنده نام خانوادگی ام رو تغییر دادم. و الان بخاطر اینکه با خانواده هماهنگ نیستم پشیمون شدم. وکیل گرفتم و با استناد به اینکه من اطلاع نداشتم از اینکه نمیشه به نام خانوادگی قبلی برگردم و اینکه با خانواده یکی نیستم، دادخواستم رو به دادگاه ارائه دادم، اگر قاضی به نفع من رای رو صادر کنند میشه این درخواست رو کرد که چون من هیچ فعالیتی با نام خانوادگی جدید نداشتم و هیچ مدرک و سندی به نامم نیست دیگه در صفحه‌ توضیحات چیزی ثبت نشه؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،اگر پرونده در جریان است میتوانید از دعوای خود بکلی صرفنظر کنید.

سلام اگر قطعی نگردیده اقدام کنید

سلام دادخواست استرداد کنید اگر در مرحله تجدید نظر هست با نماینده حقوقی ثبت هماهنگ کنید اعتراض بزند و شما هم قید کنید به کلی از دعوا صرف نظر کردید