آیا حکم ضرب وجرح باچاقو را در جلسه اول دادگاه صادر می کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #12344466

سلام
بنده چهار ماه پیش موردضرب وشتم باچاقوقرارگرفتم که دونفربودن یه نفرشناسایی شد ویه نفر نه که به محض رسیدن چند شاهدفرارکرد بنده صورتجلسه نمودم ومرابه بیمارستان منتقل کردن وبعدازشکایت وحضور شهود وپزشک قانونی که مرافرستادن ودران جراحات وارده به بالای ابرو با سه بخیه وضرب دیدگی دماغ وبریدگی بین انگشت شصت وبعدی باسه بخیه وخراش بازوی چپه بنده یک ماه ونیم استراحت دادن ودر این بین برای تحقیقات محلی پرونده روفرستادن که پرونده تکمیل وبرای دفاع آخر طرف وخواستن وحرفهای دفاع آخرش بادفاع اولیه اش خیلی فرق می کنه ودر دفاع آخر قید کرده که من کلاهبردارم وایشان توجاده بودن وفلان می خواستم بپرسم قاضی دراولین جلسه رای رومی بره یانه میزان حکمش چقدره مدارک من شامل شکایت بنده صورتجلسه کلانتری وصورتجلسه واحد تحقیقات کلانتری وپزشکی قانونی وشهادت شهود می باشد.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از اخذ آخرین دفاع باید نسبت به پرونده قرار صادر شود اگر جلب به دادرسی باشد بعد از تایید دادستان کیفرخواست صادر میشود و پرونده برای رسیدگی ماهوی به دادگاه کیفری ۲ ارسال می شود . این امکان وجود دارد که بعد از جلسه اول رسیدگی دادگاه در صورت عدم وجو نقص تحقیقات و اخراز وقوع حرم ، حکم محکومیت صادر شود .

با سلام فعلا شما بایستی منتظر قرار مجرمیت و جلب به دادرسی و کیفرخواست باشید و پس از آن دادگاه تشکیل جلسه داده و رسیدگی خواهد کرد و مبادرت به تعیین مجازات خواهد نمود. در خصوص اتهام علاوه بر صدور حکم به پرداخت دیه حداقل ۶ ما۶ و حداکثر دو سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.