صورتجلسه ی دستی بین خودشان، در برابر شخص ثالث بی اطلاع، از اختیارات وکیل کم می کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #12337032

با سلام.
بنده آپارتمانی را از شخصی که وکالت تام الاختیار از مالک داشت خریدم. مالک بعد از بیست روز وکالت را باطل کرده و دادخواست معامله ی فضولی و بطلان معامله را داده است. ادعای ایشان به دو دلیل است. اول اینکه دست نوشته ای بین خودشان یعنی مالک و وکیل وجود دارد با امضای فقط خودشان که در آن رضایت کارفرما را از طریق ایمیل برای انجام معاملات خواستار شده است (که این برگه برای بنده به عنوان شخص ثالث که بی اطلاع هستم بی اثر به نظر می رسد)
دوم اینکه، مالک مدعی است به دلیل اینکه اسم وکیل به عنوان فروشنده در مبایعه نامه ذکر شده و نه اسم مالک، پس وکیل خودش را مالک جا زده و این مصداق معامله فضولی است.
لازم به ذکر است که در قسمت توضیحات مبایعه نامه به این موضوع اشاره شده که معامله براساس وکالتنامه انجام شده است!
حال سوال من از کارشناسان محترم این است: آیا با داشتن یک وکالتنامه ی تام الاختیار خرید و فروش از طرف وکیل ، این معامله می تواند فضولی باشد؟ و اینکه آن صورتجلسه ی دستی بین خودشان، در برابر شخص ثالث بی اطلاع، از اختیارات وکیل کم می کند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود وکالت در صورتی که بلاعزل باشد قابل ابطال نیست

وکالت در صورتی که بلاعزل باشد قابل ابطال نیست و با اوصافی که فرمودید مبایعه نامه شما به استناد وکالت صورت گرفته نمی تواند معامله را فضولی اعلام نماید.