درباره این پرونده رای قاضی نسبت به شکایت هر یک از دو طرفین چه حکمی میتواند باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #12327916

سلام خسته نباشین.چند روز پیش من در باغمون بودم که مشغول آبیاری بودم همسر و دختر خردسالم داخل خونه باغ بودن و ما یک سگ نگهبان نژاد پا کوتاه داشتیم که جلوی خونه باغ بسته بودیم از قضا یکی از همسایه باغی چن صد متر پایین باغ ما در محوطه پایین باغ ما مشغول چراندن گوسفندانش بود و در همین حین یکی از سگان او وارد باغمان شده و جلوی خونه باغ به سگ نگهبان ما حمله کرده و ان را میکشد و در همین حال بخاطر صدای دو سگ همسر و فرزندم از خانه باغ بیرون میان و نسبت به اقدام سگ وحشی جیغ و داد میکنند و سگ وحشی به طرف اونها حمله ور شده و مدتی دنبالشان میکند اما همسر و فرزندم از دست سگ میگریزند و صدمه ای جز رب وحشت و ترساندن شدید آنان آسیب دیگری نمیبینند در همین حین من هم صدای داد و فریاد همسرم و دخترم را شنیده و سریع به طرفشان دویدم و شاهد اوضاع بدی شدم و سریع متوسل به اسلحه شکاری مجوز دار خودم شدم و سگ وحشی را دنبال کرده و در باغ صاحب سگ آن را کشتم از قضا صاحب سگ هنگام تیراندازی اقدام به ظبط فیلم با تلفن همراهش شده بود وحال نسبت به کشتن سگش اقدام به شکایت قضایی کرده است و ماهم نسبت به رفتار سگ وحشی او و ایجاد مزاحمت و رب و وحشت و ترساندن همسر و فرزندم و کشتن سگ ما توسط سگ او اقدام به شکایت قضایی کرده ایم چند بار هم قبلا به صاحب سگ تذکر داده بودیم که فلانی سگت را نزدیک محوطه باغ ما نیاور و یا ان را بسته نگه دار اما انجام نداده بود و حال صاحب سگ خواهان دیه سگش به مبلغ ۱۵میلیون شده است که فعلا منتظر شروع جلسات دادگاهیم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از جانب سگ خساراتی وارد شود، صاحب سگ مسئول خواهد شد.
اگر با سهل انگاری و کوتاهی مالک حیوانی به حیوانی دیگر حمله کند و آسیب برساند مالک آن عهده دار خسارت خواهد بود و هر گونه خسارتی بر حیوان حمله کننده و مهاجم وارد شود کسی عهده دار آن نمی باشد.