خواستم بدونم الان من دقیقا چقدر حبس دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۴ #12322898

سلام و عرض ادب محتوی دادنامه من دقیقا به این شکل است:
""با توجه به جوانی متهم و فقد سابقه کیفری موثر ایشان و اعالم گذشت شکات خصوصی و وضعیت خاص و بیماری وی(افسردگی) با استناد به بند های « الف وب » ماده ۳۷ و بندهای «الف و ث » ماده ۳۸ و ۱۳۴ قانون مجازات اسالمی ۱۳۹۲ با اصالحات ۱۳۹۹ و مواد ۵۲۳ و ۵۲۵و ۷۲۹ و ۷۳۴ و ۷۴۲ قانون مجازات اسالمی ۱۳۷۵ -بخش تعزیرات و ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختالس و کالهبرداری نامبرده را با اعمال تخفیف از حیث بزه جعل اسناد با تعیین
یک مجازات به تحمل دوسال حبس و امحاء اسناد مجعول و از حیث بزه استفاده از اسناد مجعول نیز به تحمل دوسال حبس
و از حیث بزه تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان سی و شش میلیون و نهصد و بیست و پنج هزار تومان عالوه بر
ردمال به شکات (به شرح مبالغ مندرج در شکایات در پرونده که البته درخصوص شکاتی که اعالم رضایت نموده اند این
دادگاه در خصوص رد مال مواجه با تکلیفی نیست) به پرداخت هشتاد میلیون لایر جزای نقدی بدل از حبس و از حیث بزه
ایجاد صفحه فیس بوک جعلی (ازجمله مستندات درگزارش صفحات۱۰۶تا۱۰۸ (به پرداخت بیست میلیون لایر جزای نقدی
و از حیث بزه انتشار تصاویر مستهجن با مالحظه تصاویر مندرج در پرونده مشمول تبصره ۴ماده ۷۴۲ قانون مجازات
اسالمی نیست؛ لکن تصاویر مبتذل محسوب می گردد؛لذا با اصالح عنوان کیفرخواست به انتشار تصاویر مبتذل به پرداخت پنج میلیون لایر جزای نقدی و از حیث بزه دسترسی غیرمجاز و تخریب داده (ازجمله مستندات در صفحه ۱۶۵۲ (به پرداخت
پنج میلیون لایر جزای نقدی با رعایت قاعده اجرای مجازات اشد مندرج در دادنامه و با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم
می نماید""

۲ تا دو سال یا فقط یک دو سال؟
ضمنا من ۲ سال و نیم بازداشت موقت بودم که الان با سند بیرونم.مربوط به همین پرونده.
تروخدا دقیق بهم بگید.ممنونتون هستم.

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو سال به عنوان مجازات اشد برای شما در نظر گرفته خواهد شد

با درود دوسال حبس دارید مدت بازداشت قبلی نیز محاسبه خواهد شد

درود
خیر یک دو سال اجرا می شود به عنوان اشد و بازداشت قبلی نیز کسر خواهد شد.

فقط بالاترین مدت حبس قابل اجرا هستش

سلام
بر اساس رای شما به مجازات اشد مندرج در دادنامه که ۲ سال حبس میباشد محکوم میشوید

باسلام
دوتا دوسال یعنی جمع ۴سال حبس محکوم شدید که اگر دوسال ونیم بازداشت بخاطر همین موضوعات بوده باشید از چهار سال کسر میگردد