یک ماه پیش تصادف کردم،آیا طرف مقابلم می تواند از بنده بابت برآورد کم بیمه شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #12317821

سلام وقت بخیر
بنده یک ماه پیش تصادف کردم و مقصر حادثه بودم خوشبختانه خسارت فقط مادی بود و با کشیدن کروکی و تعویض مدارک مشکل سر صحنه ی تصادف حل شد. سقف بیمه ی من تا ۷۷۰۰۰۰۰ تومان هست شخص حادثه دیده ادعای این را کرد که خسارت بیشتر از این سقف می شود و من گفتم بیشتر شد بنده از جیب می دهم، بیمه خسارت ایشان را ۵۳۰۰۰۰۰ تومان اعلام کرد که با اعتراض به ۶۴۳۰۰۰۰ تومان افزایش یافت بعد از این ماجرا ایشان رفته اند و از بنده به شورای حل اختلاف شکایت کرده اند، هنوز ابلاغیه ای به دست من نرسیده است ولی ایشون عکس از نظر کارشناس رسمی دادگستری فرستاده که خسارت ماشین ۸ میلیون تومان هست. ماشین ایشون وانت نیسان هست و کارت تردد ویژه ی اشتغال با ماشین رو هم دارد، در تهدیدی ادعا کرده که خسارت بیکار شدن به خاطر آسیب ماشین رو هم از ما می گیره و درخواست ۴ میلیون تومان پول اضافی کرده است
من دو سوال دارم
سوال اول: ایشان می تواند از بنده بابت برآورد کم بیمه شکایت کند؟ یا اینکه باید از بیمه شکایت می کرد؟
سوال دوم: بابت بیکار شدن ادعایی می تواند در دادگاه از بنده ادعای خسارت کند؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برآوردکم بیمه به شما ارتباطی ندارد.‌
اگر ماشین نیسان واقعا قابل حرکت نباشد .‌می تواند بابت بیکارشدن خسارت بگیرد والا خیر

سلام
۱ _ ایشان در خصوص خسارت حق مطالبه و یا طرح دادخواست ندارد . چرا که قبلا یک بار هم اعتراض کرده و بیمه هم فقط با خذ رضایت ، خسارت را پرداخت می کند . اما در خصوص افت قیمت می تواند ادعایش را در شورای حل اختلاف مطرح نماید .
۲ _ با توجه به این که خودرو نیسان خودرو کار است ، اگر ایشان مدرکی داشته باشد که منافع خودرو از وی سلب شده و در طول مدت تعمیر ، نتوانسته حقوق خود را دریافت نماید ، حق مطالبه آن را خواهد داشت .

خیر بابت برآورد بیمه نمیتوانند از شما شکایت کنند و ایشان صد در صد رضایت در بیمه داده است و نمیتوانند بابت بیکاری خسارت دریافت نمایند .