مالیات بر ارث نپرداخته ایم چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #12255851

سلام ، پدر بنده دو سال پیش فوت کردن قبل از فوتشون چنتا چک کشیده بودن کسایی که چک دستشون هست نه اقدامی کردن نه به ما اطلاعی دادن از تعداد و مبلغشونم اطلاعی ندارم.
سوالم اینه که از بابت قانونی ما تعهدی نسبت به پرداخت چک ها داریم ؟ چون پدرم فقط یک خونه کوچیک داشت (که در حال حاظر داریم توش زندگی میکنیم ) فقط کار انحثار وراثت رو انجام دادیم دنبال پرداخت مالیات بر ارث و تقسیم ارث نرفتیم ایا ممکنه بعدا در این مورد برای ما مشکلی به وجود بیاره؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام در صورت قبول ترکه بله مسئول هستید

باسلام
تامیزان ترکه مسئولیت دارید مگه ترکه را بعد از فوت قبولی نکرده باشید

با سلام و احترام
اگر از پدر مرحوم شما اموالی باقی باشد چه منقول و چه غیر منقول بدهی های آن مرحوم از طریق همان ماترک یا اموال باقی مانده وصول خواهد شدو اگر اموالی باقی نباشد ورثه متعهد به پرداخت ان از اموال خود نیستند هرچند در صورت اقدام قانونی از ناحیه طلبکاران شما طرف دعوا خواهید بود.

با درود بله مسؤلیت دارید وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر

درود
ورثه تا میزان ترکه باقیمانده مسئول پرداخت دیون متوفی هستند و بیش از آن مسئولیت قانونی ندارند .
مالیات مربوط به ملک باید زمان نقل و انتقالات ملک پرداخت گردد .

عدم پرداخت مالیات بر ارث در موعد مقرر، جریمه مالیاتی به همراه خواهد داشت

سلام در صورتی که مالیات بر ارث نپرداخته باشید مشمول جریمه می شوید
البته مالیات بر ارث هنگام فروش و تقسیم ارث پرداخت می شود بهتر است به اداره مالیات مراجعه کنید در رابطه با چک های متوفی و بدهی هایی که دارد از اموال متوفی برداشت می شود و ورثه نسبت به مازاد بدهی مسوولیت پرداخت ندارند