آیا باید به دادگاه عدم تمکین اعلام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #12042476

از اجرای احکام دادگاه خانواده ابلاغی مبنی بر الزام بر تمکین برایم صادر شده بصورت موازی درخواست طلاق بنده (زوجه) در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای آورده و حکم به نفع من صادر شده ولی مهلت اعتراض آن برای دیوان عالی منقضی نشده است...
۱. اگر حکم طلاق صادر شده را به دادگاه تمکین ارائه نمایم از الزام به تمکین جلوگیری می شود؟و اگر این امر امکان دارد چه لایحه ای باید بدهم؟
۲.زوج می تواند با رای الزام به تمکین در دادگاه دیوان رای را بشکند؟
۳. اگر بر اساس اجرای حکم عمل نکنم و تمکین ننمایم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احکام طلاق و الزام به تمکین در تباین با یکدیگر است .‌ حکم طلاق را به اجرای احکام ارائه نمایید.تمکین منتفی است.
در خصوص سوال دوم شما، بستگی به علت طلاق دارد

سلام میتوانید برای اجراییه اقدام نمایید موفق باشید

با توجه به صدور حکم طلاق اساسا موضوع تمکین منتفی است و میتوانید با اعلام موضوع به اجرای احکام ترتیب مختومه شدن پرونده اجرایی را بدهید .

درود
اگر حکم قطعی طلاق صادر شده دیگر تمکین معنایی ندارد برای اجرا حکم به دفترخانه مراجعه کنید.

سلام
چنانچه حکم طلاق قطعی شود نیاز ی به تمکین توسط شما نیست و صرف ارائه ی حکم الزام به تمکین نمیتواند موجب نقض دادنامه ی طلاق شود.ازسوی دیگر دادنامه طلاق تا قبل از قطعیت مانع اجرای تمکین نیست.به علت صدور حکم طلاق اشاره نکرده اید تا بتوان نتیجه ی عدم اجرای حکم تمکین را بررسی کرد.