قاضی خواست حکم جلب سیار صادر کند ولی چون آدرسی نداشتم نگرفتم، چگونه مجرم رو پیدا کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۲ #11946063

سلام وقت بخیر،
من گوشیم رو زدن و پرونده سرقت گوشی مقرون به ازار و اذیت برای متهم درست شده، پس از ردیابی سیم کارتی که بر روی گوشیم بود، به نام شخص دیگری بود و از طریق ادرس تونستیم حکم جلب سیار بگیریم. رفتیم ولی از اونجا رفته بود. دو ماه پیش باید میومد دادگاه و نیومد. الان نوبت اجرای احکام هست ولی طرف هنوز پیدا شده. امروز هم رفتم دادگستری ازم امضا گرفتن که اگر طرف بازداشت شد، تا هزینه گوشی رو نده نتونن ازادش کنن. الام بنظرتون چیکار میتونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تمامی مراحلی رو که بایستی شکایت و تعقیب طی کند را سپری نموده اید تنها بایدمنتظر دستگیری مجرم باشید

سلام شما تمام مراحل را بدرستی انجام داده اید صرفا باید منتظر بمانید تا سارق دستگیر شود .