ما از طرف اطرافیان آدم ربا که از اراذل و اوباش هستند تهدید شدیم چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۲ #11874816

سلام بیش از ۵ ماهه که پسرم توسط سه نفر از آدم ربا ربوده شد و سپس آزاد شد از همان زمان بنده شکایت کردم در دادسرای شعبه یک ..... متاسفانه با اهمال هایی که انجام شد متهم اصلی فرار کرد و متهمین دیگر نیز دستگیر نشداند من دو با ر به آقای دادستان نامه نوشتم، آقای دادستان نامه ها را به بازپرس ارجاع داده، یک روز آقای قاضی (بازپرس پرونده) من و پسرم را خواست و به من گفت شما هرچقدر نامه بنویسی می آید در این پرونده زیر دست من بایگانی می شود شما کسی نیستید که من بخواهم برای شما توضیح بدهم چرا پیگیری می کنی (مارا تهدید کرد) خوب این از آقای قاضی و آگاهی هم می گوید متهمین در دسترس نیستند ضمن اینکه در یک مرحله نصف شب ما از طرف نوچه های آدم ربا که از ارازل و اوباش هستند تهدید شدیم چکار کنم.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید از بازپرس در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید

با سلام و عرض احترام شما می‌توانید از تهدید کنندگان به اتهام تهدید شکایت کنید باید ادله ای مبنی بر تهدید مثل شهادت شهود یا صدای ضبط شده حین تهدید کردن آنها را به دادسرا ارائه دهید.