نحوه و هزینه شکایت ایجاد زخم و ریزش مو بابت لیفت شقیقه

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۳ #11847639

سلام، من یک ماهه لیفت شقیقه کردم، موهای سمت راستم ریخته و سرم زخم شده. چطور می‌تونم شکایت کنم و هزینه‌های شکایت چقدره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید شکوایی ثبت کنید از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید

سلام
با اثبات تخلف ایشان در دادسرای جرایم پزشکی میتوانید دیه دریافت کنید

سلام اگر تهران هستید از طریق دادسرای پزشکی (ناحیه ۲۶) پیگیری کنید
و اگر در شهرستان هستید شکایت خودتون رو در دادسرای عمومی ثبت کنید

سبام از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید

سلام، وقت بخیر باید به همراه مدارک ومستندات در دادسرای جرایم پزشکی اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام وقت بخیر
از دادسرای جزایم پزشکی طرح شکایت کنید

با سلام
می توانید از طریق سازمان نظام پزشکی یا دادسرای جرایم پزشکی اقدام به طرح شکایت نمایید.