آیا تا زمان تشکیل دادگاه اعاده دادرسی این شکایت میتواند جلوی ناشزگی را بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #11805378

با سلام حقی از من ضایع شده و حکم تمکین به نفع شوهرم رای خورده است. اکنون میتوانم اعاده دادرسی شکایت کنم اگر شکایت اعاده دادرسی مطرح کنم آیا تا زمان تشکیل دادگاه اعاده دادرسی این شکایت میتواند جلوی ناشیزگی را بگیرد؟ یا زوج می تواند کارهای خود را پیش ببرد و ناچیزه کند؟ یعنی با طرح شکایت اعاده دادرسی میتوانم جلوی ناشیزگی و ازدواح موقت همسرم را بگیرم تا تکلیف روشن شود؟
با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر پرونده شما شامل اعاده دادرسی شود میتوانید اقدام به اعتراض نمایید و در صورت اثبات ادعای شما ، حکم دادگاه بدوی و تجدید نظر ابطال خواهد شد .

سلام. حکم تمکین حکم اعلامیه. یعنی دادگاه نمیتونه اجرائیه صادر کنه. بالتبع چون اجرائیه وجود نداره توقف اجرا هم نداره.