زوجه از طریق حق حبس و عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۰۷ #11800738

با سلام و خسته نباشی
ببخشین خانمم از حق حبس استفاده کرده آیا میتواند از من طلاق بگیره؟
من هیچ کدوم از دوازده گانه رو ندارم ولی وکیل ایشان منو تهدید کرده گفته من از عسر و حرج خانمم استفاده میکند و طلاق را میگیرد من نزدیک ۷ ماه هست خانمم ندیدم چند بار بزرگتر ها رفتن مادرش اجازه نداده قهر منو خانمم فقط به خاطره مادر زنم بوده که دخالت میکرده ممنون ازتون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
شما بایستی مهریه ایشان را پرداخت و یا موجبات پرداخت را فراهم کنید تا بتوانید تمکین همسرتان را اخذ نماید در غیر اینصورت ایشان می تواند با اثبات اینکه شما توانایی پرداخت نفقه را ندارید و نمی توانید مسکن تهیه کنید با عسر و حرج طلاق خود را بگیرد

تا زمانی که نفقه ایشان را بپردازید شانل عسر و حرج نمیشوند و مشکلی پیش نمی آید

سلام
صرفا امکان حق حبس دارند و به نظر نمیتواند به استناد عسروحرج تقاضای طلاق کند

با سلام ، خانم با شما زندگی نکرده که معلوم شود عسر و حرج دارد یا خیر، لذا نمیتواند طلاق بگیرد. در شرایط فعلی هم عسر و حرج ندارد. نگران نباشید