یه بساز بفروشیه که آسایشو از ما گرفته, چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #11792174

با سلام خدمت شما،یه چند مدتیه تو یک کوچه تنگی دارن یه خونه ای درست میکنند که دیگه واقعا همه همسایه از دست سروصداشون کلافه و شاکی شدن، چون دقیقا کنار خونه ما هستش با سر و صدا کردن نه خواب و نه ارامش واسه ما گذاشتن توی اون میلان یک خونه دیگه ای هم هست که قبل از اون، اون یکی دیگه خونه رو داشتن میساختند ولی نمیدونم چرا حدود ۳ سال طول کشید ولی هنوزم نیمساخته رهاش کردن بعد الان دقیقا این خانه دیگه که کنار همونه اون و دوباره دارن میسازن از شانس جفت خونه تو یک کوچه تنگی هستش خونه ما سرنبشش تو حاشیه میلان وقتی کار میکنند اینقدر سر و صدای کار کردنشون زیاده که خواب، ارامش، اسایش از ما گرفتند، قاچاقی هم دارن کار میکنند و شهرداری هم الان نمیدونه اینجا چخبره الان کجا باید برم شاکی بشم بعد اگه کارشون قانونی باشه باز هم میتونم از دستشون شاکی بشم البته تنها من نیستم همه همسایه های میلان ما از دستشون شاکی شدن از بس که سروصدا میکنند توی همون میلان نمیدونم چرا در گذاشتن، وقتی در میزنن با مشت لگد در میزنن همون در هم شده بلای جون همه همسایه ها خلاصه کارشون درست نیست خیلی کارشون زوره،میشه راهنمایی کنید چیکار کنم از دست اینا کجا شاکی بشم درضمن همسایه ها همه مثل من بدجور شاکی هستند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
و شهرداری هم الان نمیدونه اینجا چخبره الان کجا باید برم شاکی بشم//////
طبق ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها، شهرداری می تواند از عملیات ساختمانی بدون پروانه و یا مخالف مفاد پروانه، به وسیله مامورین خود اعم از آنکه ساختمان در زمین محصور یا غیر محصور باشد، جلوگیری نماید.
طبق قوانین موجود در این زمینه، در صورت آلودگی صوتی، ایجاد گرد و خاک، آلاینده ها و … توسط کارگاه های ساختمانی، می توانید از آن شکایت کنید
شهروندان تهرانی می‌توانند شکایات خود را با سامانه تلفنی ۱۳۷ و ۱۸۸۸ مطرح نموده و ماموران شهرداری در کمتر از یک ساعت در محل حضور پیدا کرده و با فرد خاطی برخورد خواهند کرد.
افراد باید تمامی قوانین و مقررات مربوطه را هنگام ساخت و ساز ساختمان، رعایت و نظارت کرده و هیچ گونه مزاحمتی اعم از آلودگی صوتی و … برای همسایگان و مجاوران ایجاد نکنند.