آیا به رای قطعی دادگاه با وجود مدرک و شاهد محکمه پسند می‌شود اعتراض نمود یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #11769532

باسلام پنج سال پیش من کارت بانکی خودم را به یکی از دوستانم که حدود ده سال رفت و امد خانوادگی داشتیم دادم تا یک ملک تجاری برای فروش قطعات خودرو در شیراز برایم پیدا کند و بعد از هماهنگی با خودم و انجام روال قانونی بخرد منتهی بعد از ده روز که از کشور خارج شدم از طریق ریس بانک که از اشنایان بود متوجه شدم که حسابم خالی شده و با دوستم تماس گرفتم که در جوابم گفت پنج عدد زمین مسکونی خریده‌ام که مشتری برای دو تا از زمین‌ها با سود عالی دارم و من از مجبوری قبول کردم ولی بعد از مدتی گفت که نتوانستم که زمین‌ها را بفروشم خلاصه بعد از مدتی من برگشتم ایران و برای تحویل گرفتن زمینها نزد دوستم رفتم منتهی هردفعه به یک بهانه‌ای موضوع را عوض می‌کرد و منهم بخاطر اینکه در ایران سکونت نداشتم و هر موقع که به ایران هم می‌امدم در شیراز نبودم و به ‌دوستم ‌هم اعتماد داشتم چند سال ‌گذشت ‌تا ‌فهمیدم کل قضیه کلاهبرداری بوده و حدود شش ماه پیش رفتم شکایت کردم و وکیل گرفتم منتهی دادگاه بدون احضار بنده رای به نفع ایشان صادر کرده ایشون گفته که پول با حضور من از دستگاه پوز بنگاه کشیده ولی من در آن تاریخ ایران نبودم و مهر پاسپورت و مدارک را به دادگاه تحویل دادم اما باز هم پس از اعتراض حکم قطعی به نفع ایشان صادر شده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما با استناد به مهر خروجی در پاسپورت و نیز داشتن حداقل دو نفر شاهد که خارج از کشور بودن شما را شهادت دهند میتوانید به حکم صادره اعتراض نمایید.