ارث به خواهر و برادرانم میرسد، چگونه مانع از این کار شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۹ #11687946

بنده دارای دو بچه کوچک هستم والده بنده در قید حیات. شنیده ام در صورت فوت بنده مادرم از اموال من ارث میبرد. و این ارث به خواهر و برادرانم میرسد. چگونه میشود مانع از این کار شد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
فق تنها راهکار این است اموال خود را در حق همسر یا فرزندانتان صلح نمایید

از طریق صلح عمری اموالتان میتوانید مانع شوید

با سلام
بله طبق قانون بعد فوت فرزند پدر و مادر او نیز از متوفی ارث میبرند پس در صورتی که تمایل به این امر ندارید که خواهر و برادر نیز از شما ارث نبرد در زمان حیات خویس اموال خود را بین فرزندان یا همسر خویش تقسیم و انتقال مال نمایید در اینصورت هیچ احدی نمیتواند به اموال دسترسی پیدا کند.بهتر است صلح عمری نمایید .

شما می توانید با انتقال اموال در زمان حیات خود مانع رسیدن ارث بعد از فوت شوید یا از طریق تنظیم وصیت نامه حداقل تا یک سوم اموال خود مانع این شوید که کل اموال در تقسیم ترکه بعد از مرگ لحاظ شود

تنها با انتقال اموال در زمان حیات به نام فرزندان میتوانید از تقسیم آن مطابق قانون ارث ممانعت به عمل آورد .

سلام
اگر خدای ناکرده شما قبل از مادرتان فوت کنید بخشی از اموال شما به مادرتان ارث میرسد و پس از فوت مادر نیز آن مقدار به ورثه مادرتان به ارث می رسد
بنابراین تنها راه آن این است که شما اموالتان را الان به نام هر کسی می خواهید( فرزندان و همسر ) انتقال رسمی بنمایید و بهتر است اگر چنین کاری کردید حق فسخ را مادام العمر برای خود نگه دارید و نیز منافع مالی را که انتقال داده‌اید مادام العمر برای خود محفوظ نگه دارید