در خصوص حبس شدن در خانه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۲ #11533

با سلام

رده ای پیدا نکردم که سوالم را مطرح کنم ولی مسئله برای من جدی است.

خانواده ام به این دلیل که امکان دارد با خروج من از خانه اقدام به خودکشی کنم مرا در خانه حبس کرده اند و من میخواهم برعلیه آنان اقدام کنم ولی میخواستم ببینم با وجود مدارکی که علیه من است من میتوانم اقدامی کنم.

من 3 سال پیش درگیری داشتم و 2 ماه تیمارستان بستری شدم و در آن مدت اقدام به خودکشی کردم. 2 بار هم بعد از بیرون آمدن از تیمارستان اقدام به خودکشی با قرص کردم که هر بار در بیمارستان مسمومیت لقمان 1 روز بستری شدم که نمیدانم آنجا پرونده دارم یا نه. کارت معافیت دائم پزشکی از سربازی هم دارم. چند بار هم بیمارستان بقیة الله بستری شدم.

آیا با این وجود میتوانم حکم بگیرم که خانواده ام مرا حبس نکنند؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورت اثبات از طرف خانواده مبنی بر مشکلات شما و ارائه گواهی های بستری شما در تیمارستان و بیمارستان میتوانند به عنوان مراقبت شما مانع خروج شما شوند.

موفق باشید