اگر قصد طلاق توافقی داشته باشم و مهرمو بخوام تکلیفم چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #11501507

سلام
میخوام توافقی جدا شم و شوهرم هیچی نداره خواستم بدونم اگر مهرمو نده میتونم فوری طلاق بگیرم و مهرمو بعد طلاق جاری کنم و اقساط بهم بده؟
ناگفته نمونه میخوام ازدواج کنم و بلافاصله بعد طلاق این کارو انجام بدم مشکلی برام بوجود نمیاد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
حالتی که در تصور شماست بهترین حالت است ولی برای طلاق معمولا یک سری امتیازاتی باید به طرفتون بدهید تا رضایت به طلاق دهد و عدم پرداخت مهریه موجبی برای طلاق نمیشود.

درودبرشما
طلاق توافقی نیازبه توافق هردونفردارد اگر شوهر توافق کندقسمتی ازمهریه را بعدطلاق بپردازد مشکلی وجودندارد.

حق طلاق با زوج هست و زوجه نمیتونه درخواست طلاق کنه،
درمورد مهریه هم به مجرد عقد زن مالک مهر میشود و زوجه در هر زمان به شرط عندالمطالبه بودن میتواند تقاضای مهریه کند و در صورت عدم تمکن مالی زوج تصمیمات مقتضی در دادگاه از بابت نحوه پرداخت مهریه اتخاذ خواهد شد.

طلاق توافقی همچنان که از عنوانش آشکار است بستگی به توافق زوجین دارد. که معمولا زوجه با بذل مهریه توافق و رضایت زوج را برای طلاق کسب می کند. اما در صورتی که زوج به طلاق با بقای مهریه رضایت دهد شما می توانید طلاق را پیگیری و پس از ان نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید

در مورد مهریه نیز باید توافق شود وگرنه می توانید با طلاق توافق نکنید

با سلام
جهت طلاق توافقی بایستی رضایت و توافق طرفین باشد یعنی احتمال دارد شما از مهریه تون بگذرید و شوهرتان شما را طلاق بدهد که در اینصورت بعد از اجرای حکم طلاق شما نمیتوانید اقدام به مطالبه مهریه نمایید.
و اینکه احتمال دارد شوهرتان شما را با پرداخت اقساطی مهریه زیر مهر قرار دهد و طلاق ندهد.