جرم گرفتن گوشی از سرباز چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸,۳۴۶ #11266442

سلام
نامزدم سربازه سپاهه و یک هفته است که رفته یگان،امروز وقتی میخواسته وارد پادگان شه متوجه گوشیش شدن و ازش گرفتن و تنبیه بدنیش کردن و براش ثبت کردن، بهش گفتن فردا میبرنش دادسرا.

الان چی میشه میتونن دیگه بهش مرخصی ندن یاببرنش زندان؟
چه حکمی صادرمیکنن؟
جزو سوپیشینه اش حساب میشه؟
وقتی هنوز استفاده نکرده از گوشی چرا باید قضاییش کنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،ممکن است موجب اضافه خدمت شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نهیاتا اضافه حدمت . به خاطر گوشی به دادسرای نظامی پرنده ارسال نمیشود.

با توجه به توضیحات شما جرم منتفی است چون تخلف است و منتهی به تنبیه انضباطی خواهد شد

الان چی میشه میتونن دیگه بهش مرخصی ندن یاببرنش زندان؟
چه حکمی صادرمیکنن؟
جزو سوپیشینه اش حساب میشه؟
وقتی هنوز استفاده نکرده از گوشی چرا باید قضاییش کنن؟
با سلام نگران نباشید نه جزو سوء پیشینه حساب میشود ونه این که رسبدگی قضایی می شود تنها ممکن است به چند روز اضافه خدمت و یا تنبیه محکوم شود مطلب مهمی نیست

ممکن است تنبیه انضباطی یااضافه خدمت برای ایشان بزنند ولی دادسرا نظام برای رسیدگی مسله به این سادگی نیست

اولا حق تنبیه بدنی ندارند و ثانیا در بدو ورود در دژبانی گوشی را از ایشان گرفتند ، ایشان میتواند ادعا نماید یادش نبوده که گوشی همراهش بوده است و گوشی را با خود داخل نبرده است ، احتمالا برای ترساندن ایشان چنین چیزی را گفته اند و برای این موارد دادسرا نمیبرند