رابطه ی نامشروع جزء جرایم تعزیری منصوص هست یا غیر منصوص؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۱ #11264270

با سلام..یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم رابطه ی نامشروع جز تعزیزی منصوص هست یا غیر منصوص؟؟و اینکه جز هر کدوم بود لطفا یه دلیل بگید چون هر جا مطالعه کردم یکی میگه منصوص هست یکی میگه غیر منصوص و این رو هم بگم که اگه منصوص بود فقط ارتباط فیزیکی رو شامل میشه یا پیامک هم شاملش میشه؟..ممنون میشم جواب قانع کننده ای بدید..ممنون و تشکر..اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رابطه نامشروع و منافی عفت مندرج در ماده ۶۳۷جزء جرایم تعزیری است که علاوه بر رابطه فیزیکی ، رابطه پیامکی که محتوای نامتعارف فیمابین پسر و دختر داشته باشد را نیز شامل می‌شود. موضوع ارتباطی با منصوص و غیر منصوص شرعی ندارد

درکل اگردون زنا باشدتعزیری هستش وپیامک ازمصادیق رابطه نامشروع نمی باشد

رابطه نامشروع جز جرایم تعزیری است که علاوه بر رابطه فیزیکی ، رابطه پیامکی که محتوای مستهجن داشته باشد را نیز شامل می‌شود

با سلام، جرم رابطه ی نامشروع جرم تعزیری منصوص است.

درود
رابطه نامشروع جرم منصوص تعزیری است.

با درود
برای بررسی دقیق می‌بایست به کتب و مقالات مربوط به حقوق جزا مراجعه کنید

باسلام
رابطه ی نامشروع اگر زنا،لواط، مساحقه و تفخیذ نباشد جرم تعزیری به حساب میاد .