در خصوص پیگیری و اعتراض در پرونده کلاهبرداری راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #11223318

با سلام و احترام

غرض از مزاحمت میخواستم از شما مشورت بگیرم
بنده از یه آقایی به عنوان کلاهبرداری و تهدید و توهین شکایت کردم که با ایشون تیرماه پارسال تو یه گروه تلگرامی برای همایش دانشگاه خودم بود آشنا شدم که از خودشون عکس فرستادن اومدن گفتن من پرستارم و مرکز موسیقی مربی پیانو هستم و تهرانی هستم و خونمون کامرانیه هست و پدر و مادرم از این دولتی ها و نفوذی ها هستن و الانم من انتقالی گرفتم برای رشت به خاطر درسم و الانم پیش مادربزرگمم طبقه بالا زندگی میکنم. دو روز بعد اومد گفت تصادف کردم و تا اینکه شهریور ماه شد گفتن مادربزرگم مریض هست و پول میخوام همش درگیر مریضی مادربزرگم هستم یه کم بد اوردم تو هزینه های بیمارستان و خوراک خودم موندم بهشون گفتم مگه شما وضعیت مالیتون خوب نیست چرا از پدر و مادرت نمیگیری گفت یه اختلافی هست نمیخوام دستم جلوی اونا دراز بشه گفت شما بهم پول بده من تسویه میکنم با شما منم براشون چندبار پول واریز کردم و تا یه روز اومد گفت قرص مادربزرگم رو اگه تهیه نکنم میره کما منم دسترسی به نت و عابر بانک نداشتم به ایشون شماره کارتم رو دادم که داروی مادربزرگشون رو تهیه کنه ولی بعد اون مدام برداشت از کارتم میکرد که بهشون چندبار گفتم دیگه برداشت نکن ولی توجه نکردن تا اخر اینکه متوجه شدم موجودیم رو صفر کردن قرار بود ابان ماه پارسال تسویه کنه کل پول رو ولی گذشت تا اینکه ۶ یا ۱۲ آذر اومد گفت مادربزرگم فوت کردن اخر آذر ماه پولت رو میدم اما دیگه نه جواب تلفنم رو دادن نه جواب پیامم رو .تا با یه خط دیگه اتفاقی واتساپ رفتم دیدم انلاین هست و ناشناس پیام دادم بهشون که اسم یه خانمی رو اوردن به اسم مریم بعد یه عکس فرستادن که گفتن برو به درک عشقم الان منتظرمه برم پیشش
اینجا بود فهمیدم ایشون با دخترا حرف میزنه و به بهانه مریضی و این موضوعات از دخترا پول میگیره.با خط خودمم پیام میدادم بهشون جوابم نمیدادن تا اینکه رفتم کلانتری و موضوع رو گفتم و مامور بهم گفت شمارش رو بگو تا باهاش صحبت کنم گفتن پول این بنده خدا رو پس بده ولی گفتن دیگه مگه پولس رو تو خواب ببینه دیگه هم مزاحم نشو
تا اینکه ازشون شکایت کردم با یه نفر مشورت گرفتم گفتن کلاهبرداری اینترنتی باید شکایت کنیم خلاصه پرونده بنده فرستادن پلیس فتا حسابشون رو مسدود کردن از طرف دادگاه خمین و استعلامی هم که گرفتن فهمیدم قبلا ازدواج کرده و بچه داره و وقتی موضوع رو بهشون گفتم انکار کردن که دروغ هست بعد یه مدت بعد توهین و فحاشی و تهدید کردن اگر رضایت ندم یه دوست دادستان دارم بلایی سر خودت و خانواده ات میارم که خودت نفهمی از ترسم رفتم رضایت دادم بعد با دادیار پرونده صحبت کردم گفتن که موضوع شکایتم ایراد داره اینترنتی نیست و باید یه شکایت دیگه با موضوع کلاهبرداری و تهدید و توهین انجام بشه که بعد شکایت دومم پرونده ام فرستادن رشت گفتن چون جرم اونجا صورت گرفته که دقیقا ۲۰ اردیبهشت امسال پرونده ام دادسرای رشت ثبت شد که چند بار دستور و حکم جلب ایشون رو برای منزلشون که پیش پدر و مادرش زندگی میکردن دادن که متاسفانه از اونجا رفته بودن و پدرش به ماموران میگن محل کارشون بیمارستان ولایت هست که برای اونجا هم حکم میدن اما محل کارشون دیگه نرفتن و متاسفانه متواری بودن.بنده تیرماه رشت رفتم و تونستم ادرس جدیدی ازشون پیدا کنم که بعدش بیان و پولم رو واریز کنن تا منم شکایتم رو پس بگیرم اما متاسفانه بنده رو کتک زدن و فقط رفتم به دادیار اعلام کردم و برگشتم شهرستان تا اینکه پیام داد که برام پول کرایه بریز تا بیام خمین حسابم رو باز کنم و پول برات واریز کنم بنده هم واریز کردم خلاصه ڱذشت تا اینکه ۱۰ شهریور خود این آقا میرن دادگاه اما همچنان تکلیف پرونده من مشخص نبود و چند روز پیش دقیقا اواخر مهرماه قاضی پرونده تماس گرفتن با بنده که پرینت حساب ها رو بگیرم و مشخص کنم برداشت ها رو که با پست پیشتاز فرستادم براشون و فقط موضوع مادربزرگشون رو الکی گفتن و برداشت ها رو گفتم و پیام هاشونم داخل واتساپ ضمیمه پرونده ام کردم اما ۱۰ آبان ابلاغیه برام اومد قرار منع تعقیب صادر کردن و جالب اینکه موضوع شکایت من کلاهبرداری اینترنتی نبوده ولی یکی از دلایلشون این بود
الان میخوام اعتراض بزنم ولی نمیدونم چی بنویسم امکانش هست راهنماییم کنید🙏🙏

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تنظیم لایحه نیاز به وکیل دارید و می توانید از طریق سایت از وکلا استفاده کنید

سلام
شما نیاز به لایحه دارید، برای این امر از طریق سایت بنیاد وکلا ، نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید.

جهت تنظیم لایحه درخواست خود را به یکی از متخصصان و وکلای سایت ارسال کنید .

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، برای لایحه نویسی از طریق سایت بنیاد وکلا ، نسبت به ثبت سفارش اقدام و از همکاران متخصص کمک بگیرید

سلام شما نیاز به تنظیم لایحه دارید با دانش و نگارش حقوقی