خانوم از من شکایت کردن که من گوشی رو ازشون دزدیدم و به غیر فروختم، و الان منو به دادگاه فراخواندن، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #10996099

باسلام
بنده حدود یک سال و نیم پیش با یکی از همکلاسی های دانشگاه رفته بودم تئاتر و گوشی اون خانوم داخل سینما گم شد و کلی گشتیم و .. پیداش نکردیم و فرداش خودشون رفتن اعلام سرقت کردن و بعد از پنج شش ماه ، دزد گوشی رو ردیابی کردن و پیداش کردن و یک روز داخل کلانتری بود، بعد اینجوری که طبق گفته های خودشون متوجه شدم به دزد گوشی عکس بنده رو نشون دادن چون حس میکردن که من گوشی رو برداشتم و دزد گوشی به دروغ گفته که از بنده خریده گوشی رو برای رهایی خودش از بازداشتگاه و گوشی رو به اون خانوم پس دادن و رفتن، بدون هیچ ادله ای بنده رو متهم کرده
الان اون خانومم از من شکایت کردن که من گوشی رو ازشون دزدیدم و به غیر فروختم، و الان منو به دادگاه فراخواندن !! من الان سردرگمم که چی میشه و باید چیا بگم برای اثبات بی گناهیم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما در دادگاه اعلام نمایید که ادله در این خصوص وجود نداشته است و اقدام شاکی و اظهارات متهم قبلی در واقع تلقینی بوده و نمی تواند دلیل کافی باشد
البته در زمان رجوع به شعبه حتما ضامن یا سندداشته باشید

سلام به هرحال موضوع باید بررسی شود و شما اگر سرقت نکردید وحتی گوشی را پیدا کرده باشید می توانید موضوع را انکار کنید و بار اثبات موضوع با دادیار پرونده و شاکی می باشد..برای دادسرا جواز کسب فراهم کنید احتمال صدور قرار کفالت برای شما وجود دارد