ضرب و شتم و سر و صدا و آبروریزی چطور باید پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #10911404

از سمت دوست پسرم مورد ضرب و شتم در منزلم قرار گرفته ام شاهدم دخترخاله ام که ساکن تهران هستند بودند و حتما همسایه ها که سر و صدا شنیده اند ایشان حتی یک صبح منو توی کوچه هم زدند که نمی‌دونم کسی دیده یا حاضر به شهادت میشه یا نه حال اینکه از ناحیه سر و صورت و اندام هام دچار کبودی و کوفتگی وسیع هستم از شکایت کردن بدلیل محرم نبودنمون میترسم ضمن اینکه از اون شب این آقا کلا آشنایی با منو تکذیب میکنه چه برسه به قبول کتک کاری البته اسمس ها و تماس هاشون قابل اثباته اما من همچنان بدلیل نوع رابطه از شکایت میرسم با ذکر این مطلب که تنها زندگی می کنم شکایت هم نکنم باز هم ترس دارم که دوباره بیاد سمتم یا اذیت و آزاری برسونه و خیالش راحت باشه که چون میترسم پس شکایت نمی کنم لطفا بگید که چی به صلاح من هستش ممنونم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این مواقع بایستی سریعا با ۱۱۰ تماس و اقدام به شکایت و نیز معرفی به کلانتری نمایید تا اخذ گواهی کنید
حال اگر مدارک و شواهدی در دست دارید میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی ئ تمامی مدارک و مستندات خود و نیز شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

سلام
همان زمان باید پزشکی قانونی میرفتید و بعد شکایت ضرب و جرح عمدی و فحاشی و توهین مطرح میکردید در حال حاضر مدرکی متقن که دلیل بر ایراد ضرب و جرح فرد مورد نظر باشد در دست ندارید