آیا میتونن از طریق پلیس فتا شکایت کنن اگه میشه چه مجازاتی واسم داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۲ #10898921

سلام من دوتا سوال دارم
۱-من کلاس آموزش مجازی آرایشگری شرکت کردم و شخصی که فیلمهای مجازی رو ازشون از تلگرام خریدم گفتند که فیلمها و متنهارو استفاده کردین و لازم نداشتین میتونین بفروشین چون در قبال گرفتن خدمات پول پرداخت کردم و مال خودمه.منم بعد یه مدت چون دیگه لازم نداشتم فروختم.بعد یه خانمی ادعا کردند که فیلمهایی که میفروشم رو خودشون گرفتن و مال ایشون هستند و گفتند ازم پلیس فتا شکایت میکنن و هرچیزی که فروختم رو ازم پس میگیرند

۲-با اینکه تلگرام فیلتر شده استفاده از تلگرام جرم محسوب میشه یا خیر
ممنون میشم پاسخگو باشین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، با این تفاسیر،جرمی محقق نشده.

جرمی صورت نگرفته....

سلام
خیر جرم انگاری نشده است

سلام صرف استفاده از فضای مجازی جرم نیست مگر اینکه سوء نیتی باشه

سلام با توجه به توضیحات شما عمل شما جرم نمیباشد.