طبق قانون چگونه ثابت کنم بعد از این همه سال رابطه نداشته ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #10894564

سلام به پزشک مراجعه کردم و متوجه شدم خیلی سال پیش بکارتم از دست رفته و از انجا که زمان ان مربوط به سالها قبل هست علت ازاله بکارت مشخص نیست و خونواده من خیلی مذهبی هستند و خودم هم تا به الان کار غیر اخلاقی انجام ندادم و متاسفانه ازاله بکارت در اثر عوامل دیگر بوده که گذشتن زمان زیاد باعث شده غیر معلوم باشد حال با این توضیحات تنها کسانی که می توانستن به من کمک کنند پزشک قانونی و دادگاه بودن با توجه به اینکه من سوال کردم و گفتند علت به خاطر گذشتن این زمان زیاد معلوم نمیشود خواستم بدانم چیکار باید کنم؟ چطوری ابرومو حفظ کنم؟راه قانونی چیزی وجود ندارد که باعث بشه من بتونم مشکلمو حل کنم تا از این وضع خلاص بشم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اخیرا با گسترش علم پزشکی بعنوان عمل زیبایی میتوان اقدام به ترمیم نمود

سلام
چطوری ابرومو حفظ کنم/// با یک پزشک مشورت کنید
اما بهتر است قدری به خودتان آرامش دهید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید
بدانم چیکار باید کنم؟
پزشکان متخصص بسیار خوبی هستند که می توانید مراجعه نمایید
در سالهای اخیر اعمال جراحی وترمیمی پرده بکارت افزایش یافته است از انجا که روند رابطه جنسی قبل ازدواج زیادشده وسن ازدواج بالا رفته است بسیاری از زنان دست به ترمیم پرده بکارت خود میزنند.تا باعث ایجاد یک ورودی کوچک در واژن شود.ترمیم پرده بکارت معمولا زمانی انجام میشود که هیچ راه حل دیگری وجود ندارد ویک تصمیم کاملا خصوصی میباشد.