آیا میشود شش ماه حبس تعزیری را به تعلیق یا جزای نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۰ #10804960

تعداد ۳۷ شیشه مشروب از منزل شخصیم گرفتن که قاضی حکم به یکسال حبس تعزیری و ۳۹ میلیون جزای نقدی داده. اعتراض زدم و حبس به ۶ ماه تعزیری تبدیل شد در دادگاه تجدیدنظر.
آیا میشود این شش ماه حبس تعزیری را به تعلیق یا جزای نقدی تبدیل کرد؟
بنده هیچ سو سابقه ای هم نداشتم ولی سر همین مشروبات ۴ روز به زندان رفتم و کارتکس برایم تشکیل شد

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. حکم دادگاه تجدید نظر قطعی میباشد.. تنها راهکار شما درخواست تعلیق مجازات پس از گذراندن یک سوم مجازاتتون هستش