ایا ندانسته عضویت تو کیونت جرم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۹ #10746823

سلام بنده به دعوت دوستم عضو کیونت شدم ولی نمیدونستم هرمیه به من گفته بودن بازاریابی هست یه شب که اگاهی ریخت داخل همه رو گرفت برد اگاهی کسایی که شاکی نداشتن رو ول کردن بقیه رو ازاد کردن من با دو نفر دیگه شکایت کردیم از بالاسر یا من رفتم اگاهی ازم بازجویی شد بالا سریم اعتراف کرد منو اورده و گفت که من کسیو نیاوردم اگاهی منو ول کرد اومدم بیرون امروز هم دادگاه بود من نرفتم چون شهرستانم ولی پرسیدم مثل اینکه قاضی گفته یا رضایت بگیرین یا میافتین زندان ؟ حالا منکه ازم کلاه برداری شده ندانسته وارد شدم پولم رفته بنظرتون به پولم میرسم؟ ایا من رو هم متهم میکنن ؟ من شاکی ندارم خودم شاکیم کسیو نیاوردم چون دلم نبود با کار خودمم میخواستم فرار کنم خوشم نیومده بود بنظرتون من به پولم میرسم یا اصلا جرمی مرتکب شدم؟ بمن نگفته بودن غیر قانونیه گفته بودن که پیگرد قانونی نداره و ازاده فعالیتمون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شما اگاهی در خصوص این امر نداشته باشید محکومیتی متوجه شما نخواهد بود

در صورت عدم اگاهی شما به مجازات محکوم نمی شوید و شما باید مدارکی رو که ثابت میکنه پولی از شما برده شده را ارایه دهید تا به پولتان برسید